Mauritius, Culinaire ontdekking!

Een verkenning van de allerbeste gastronomische specialiteiten. Een hele week culinaire exotische escapades in kunstzinnige tempels en oude kastelen. Een onuitgegeven ervaring, enkel voor connaisseurs.

Troeven van deze reis?

  • De Aziatische topkeuken
  • De beste vis aan het strand
  • Twee exclusieve kooklessen
  • Kunstzinnige gastronomie
  • Absolute tophotels
MRU-CUD-4

Reisroute

Dag 1 – Aankomst in Mauritius
Dag 2  Vrije dag met optie Café des Arts
Dag 3 – Fabio’s Kasteel en Aziatische topgastronomie
Dag 4 – Kookles
Dag 5 – Sightseeing & Seafood
Dag 6 – Theeroute en de beroemde Chicken Vanilla
Dag 7 – Verlenging of terugkeer naar België

 

Programma

DAG 1 – AANKOMST IN MAURITIUS
Warm welkom en transfer naar uw prachtige Junior Suite met zeezicht in het Long Beach hotel. Geniet van een rustige dag. ’s Avonds fijn diner in het culinaire Chopsticks restaurant (Diner).

DAG 2 – VRIJE DAG + OPTIE CAFE DES ARTS
Heerlijke vrije dag om te genieten van alle faciliteiten van uw mooie hotel. ‘s Avonds optie tot een eerste culinaire ervaring in het Café des Arts, een ongewone setting vol kunst, zelfontworpen meubilair en handbeschilderde borden door de eigenares. (Ontbijt)

Optie: ‘Café des Arts’: 
€277 / persoon (inclusief retourtransfers)

DAG 3 – FABIO’S KASTEEL EN AZIATISCHE TOPGASTRONOMIE
Tegen de middag naar het historische Chateau de Labourdonnais voor bezoek en heerlijk Mauritiaanse lunch. Verder naar het LUX* Grand Gaube waar we een mooie Junior Suite voorzien hebben. (Ontbijt, Lunch, Diner).

DAG 4 – KOOKLES
Naar de Centrale Markt waar u tussen exotische aroma’s op zoek gaat naar ingrediënten voor uw cooking class in het Eureka Colonial House uit 1830 waar een chef u zal inwijden in de Mauritiaanse keuken. Authentieke creoolse lunch onder de veranda. Retourtransfer naar uw hotel. (Ontbijt, Lunch, Diner).

DAG 5 – SIGHTSEEING & SEAFOOD
Naar Grand Baie met haar gezellige shoppingstraatjes. Lunch in het beste visrestaurant met schaal- en schelpdieren, palmharten en vriendelijke service, Il Pescatore.(Ontbijt, Lunch, Diner).

DAG 6 – THEEROUTE & BEROEMDE CHICKEN VANILLA
Even wat historisch perspectief nemen in het 19de eeuws Domaine des Aubinaux. Langs de oude theeplantages van Bois Chéri (wat een naam!) naar het suiker- en rumfabriekje van St Aubin voor lunch met de chicken-vanilla sauce. Langs weelderig groene valleien naar uw hotel voor rust. Vanavond wacht u een ‘Chef’s Signature Dinner’ in het ‘adults only’ Banyan restaurant
.(Ontbijt, Lunch, Diner).

DAG 7 – VERLENGING  OF TERUGKEER NAAR BELGIE
 Ontbijt en transfer naar de luchthaven of verlenging. (Ontbijt)

Praktische informatie

• 6 overnachtingen in de vermelde hotels 
• Maaltijden, excursies, transfers en entréegelden zoals omschreven

De vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Prijs per persoon in dubbele kamer vanaf € 3.280
Single supplement: op aanvraag

• Vluchten
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en activiteiten 
• Annulerings- en bijstandsverzekering

Heeft u interesse in deze reis
of heeft u nog vragen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen. 




Mail me op tine.c@travel-experts.be
Bel me op +32 (0)474 338 442
Of maak hier online een afspraak voor een kenningsmakingsgesprek

Uw Travel Expert,
Tine Coekaerts

Schuiven naar boven