Individuele rondreis Culinair Andalusië!

Sevilla met al zijn smaken, geuren, sherry en wijn!
Laat je culinair verassen in het zuiden van Spanje!

Troeven van deze reis?

  • Tapas en Flamenco-avond in Sevilla
  • Logeren op toplocaties in 4 en 5 sterrenhotels
  • Virgin olive oil intro- en tasting met expert
  • Iberico-ham en Huelva wijnproeverijen
  • Kaas proeven in een nationaal park
CIR_ESP_DINE_2

Reisroute

Dag 1 – Aankomst in Sevilla 
Dag 2 – Sevilla
Dag 3 – Sevilla

Dag 4 – Ronda en Marbella
Dag 5 – Marbella
Dag 6 – Verlenging in Marbella of terugkeer naar België

 

Programma

DAG 1 – BRUSSEL NAAR SEVILLA: TAPAS & FLAMENCO
Ophalen van uw huurwagen en naar het oude centrum van Sevilla. We reserveerden 3 nachten in een ruime, superieure kamer van het 4* boetiekhotel Corral del Rey, een 17de-eeuws paleizenhuis in het kleurrijke centrum van de Barrio Alfalfa, op slechts vijf wandelminuten van de basiliek. In de late namiddag wacht uw privégids voor voor een unieke tapas & flamenco avond. U leert alle ‘ins and outs’ voor een heerlijke tapas-avond, inclusief 6 tapas en drinks. U rondt de avond af met een vurige flamencoshow (45’) in de patio van een 15de-eeuws huis.

DAG 2 – SEVILLA: OLIJFOLIE
Na een rustig ontbijt, kortte rit van 45’ naar een olijfoliehaciënda. Een expert of lid van de familie zal u rondleiden over de estate van 20 ha met 5000 bomen waarbij u alles leert van het oogsten van de olijf tot de extra virgin olijfolie van topkwaliteit.
De rondleiding van 1,5 u eindigt met een olieproeverij en creatief gerecht. Vrij namiddag.

DAG 3 – SEVILLA: IBERICO HAM
Ontbijt en mooie rit van 1,5 u naar de befaamde eik- en kurkvelden waar Iberico varkens los rondlopen. Bezoek (2,5 u) aan het estate en de hamdrogerij waar u het hele, proces van zouten, drogen en rijpen kan volgen. Proeverij van Cebo en Bellota ham met genereuze Huelva wijnen. Sluit af met een tractatie op Iberisch varken en zoete sinaaswijn. Terugkeer naar Sevilla en vrije namiddag.

Optie: extra dag Sevilla met Sherry proeverij. Volledige dag met auto en gids/chauffeur (alcohol!) naar Jerez de la Frontera, op een uurtje rijden. Bezoek met expert aan een sherry-distillerie en genereuze proeverij. Op dinsdag en donderdag om 12.00 u bezoek aan de paardendressuur van de Royal School of Equestrian Art (rijen 1 en 2)

DAG 4 – RONDA & MARBELLA
Rustig ontbijt. Langs mooie wegen en de bergen van Ronda naar Marbella. We zorgen 2 nachten voor een mooie superieure kamer in het verzorgde Ikos Andalucia strand resort, dicht bij Marbella (of naar een ander hotel naargelang de wensen). 

DAG 5 – MARBELLA
Ontbijt. Even boven Estepona ligt het mooie Nationale Park van Crestellina. We organiseren een privébezoek aan de geitenboerderij en de melkruimte waar u alles leert over deze artisanale kaasmakerij. Proeverij van verschillende harde en zachte kazen (3 u, met expert). Maak zeker nog een wandeling door dit nationale park alvorens naar Marbella terug te keren.

DAG 6 -VERLENGING IN MARBELLA OF TERUGKEER NAAR BELGIE

 

Praktische informatie

• 5 overnachtingen in de vermelde hotels 
• Maaltijden, excursies en privégidsen zoals omschreven

De vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Prijs per persoon in dubbele kamer vanaf € 1.350
Single supplement: op aanvraag

• Vluchten
• Huurwagen
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en activiteiten 
• Annulerings- en bijstandsverzekering

Heeft u interesse in deze reis
of heeft u nog vragen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen. 




Mail me op tine.c@travel-experts.be
Bel me op +32 (0)474 338 442
Of maak hier online een afspraak voor een kenningsmakingsgesprek

Uw Travel Expert,
Tine Coekaerts

Schuiven naar boven