Amalfi, Gastronomie en Cultuur!

Sorrento - Capri - Pompeï - Napels. Individuele rondreis op maat!

Troeven van deze reis?

  • Historisch Pompeï met privégids
  • Kookcursus met Zuid-Italiaanse specialiteiten
  • Ontdek Capri per Vespa
  • Culinaire degustaties met expert in Napels
  • Zes nachten in 5* luxehotels
CIR_ITA_VESPA_ROMA

Reisroute

Dag 1 – Aankomst in Napels – Sorrento
Dag 2  Pompeï
Dag 3 – Amalfi
Dag 4 – Capri
Dag 5 – Capri
Dag 6 – Napels
Dag 7 – Verlenging of terugkeer naar België

 

Programma

DAG 1 – SORRENTO
Na aankomst in Napels, met huurwagen (of eigen wagen) langs de kustweg naar Sorrento waar we een mooie kamer met ontbijt voor 3 nachten reserveerden in het legendarische 5* Grand Hotel Ambasciatori, centraal gelegen aan de kust met prachtig uitzicht over Capri.

DAG 2 – POMPEI & COOKING
Na een uitgebreid ontbijt rijdt u naar Pompeï waar een privégids u meeneemt op een rustige wandeling van ca. 2 uur langs de mooiste plaatsjes van deze historische ruïnes. U krijgt een breed inzicht in het Romeinse leven ten tijde van de uitbarsting van de Vesuvius. Terugkeer naar Sorrento waar we bij Don Alfonso een inwijding in de geheimen van de Zuid-Italiaanse keuken hebben voorzien tijdens een ‘hands-on’ kookles. Een wereld van fijne aroma’s, verse kruiden en heerlijke gerechten gaat voor u open

DAG 3 – AMALFI
Na een heerlijk ontbijt vrije dag ter ontdekking van die schitterende Amalfitaanse kust met haar kleine dorpjes hoog boven de kliffen en hun iconische panorama’s over Capri en Ischia.

DAG 4 – CAPRI
Ontbijt en korte transfer per reguliere ferry naar het romantische Capri (uw huurauto wordt opgehaald in Sorrento), Transfert met bagage naar het hoger gelegen, stijlvolle 5* hotel Tiberius Palace met zwembad en prachtige zichten op de omgeving, waar we een superieure kamer met ontbijt reserveerden.

DAG 5 – CAPRI
Fijn ontbijt en hele dag vrij om dit autovrije eiland verder te ontdekken. Een optie voor vandaag is een boottochtje van 2 à 3 uur rond het eiland naar de beroemde ‘blauwe grotten’ met hun onvoorstelbare lichtreflecties van het mooiste blauw.

DAG 6 – NAPELS
Na het ontbijt naar het haventje van Capri, per ferry naar Napels en naar het vlak bij de haven gelegen 5* hotel Vesuvio waar we een mooie kamer met ontbijt reserveerden. Na de middag gaat u op culinaire ontdekking met uw expert-gids door het bruisende labyrint van de oude stad langs de best pizzeria’s, tavernen, trattoria’s en bars waar de authentieke gerechten ambachtelijk gemaakt worden: de “Cuoppo” di frittura, Pizza Margherita, Babà, Sfogliatella en Napolitaanse espresso. Mèt degustaties. U wandelt daarbij langs beroemde kerken en pleinen, door de Via d’Alba en de Piazza Bellini en de Port’Alba, een van de oude stadspoorten naar de piazza Dante.

DAG 7 – VERLENGING  OF TERUGKEER NAAR BELGIE

Praktische informatie

• 6 overnachtingen in de vermelde hotels 
• Maaltijden, degustaties, transport, boottochtjes, wandelingen en privégidsen zoals omschreven

De vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Prijs per persoon in dubbele kamer vanaf € 2.750
Single supplement: op aanvraag

• Vluchten
• Huurwagen
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en activiteiten 
• Annulerings- en bijstandsverzekering

Heeft u interesse in deze reis
of heeft u nog vragen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen. 
Mail me op tine.c@travel-experts.be
Bel me op +32 (0)474 338 442
Of maak hier online een afspraak voor een kenningsmakingsgesprek

Uw Travel Expert,
Tine Coekaerts

Schuiven naar boven